چاپ افست

چاپ افست در اندیشه برتر

مجتمع چاپ اندیشه برتر یکی از قویترین چاپخانه های ارائه دهنده خدمات پیش از چاپ، چاپ و خدمات تکمیلی به هنگام در کشور میباشد.

اکنون با نصب اولین دستگاه XL-105-5 هایدلبرگ با تکنولوژی منحصر به فرد های برید در خاورمیانه می توان گفت ما شاهد جهش کیفیت در ایران, در چاپخانه اندیشه برتر هستیم.

مزیت استراتژیک ما به کارگیری ماشین آلات روز دنیا جهت دستیابی به بالاترین کیفیت در چاپ و خدمات تکـمیلیِ بوده و ایـن مجتــمع تکنیــکی ترین راه حـل استــانـدارد از تقاضا، محاسبه، پیشنهاد و ثبت سفارش را در دسترس مشتریان خود قرار می دهد.

ما تاکید زیادی به توانائی مجموعه به صورت توسعه پایدار در محیطی رقابتی در زمینه چاپ و طیف وسیعی از خدمات و ارائه محصولات چاپــــی با کــــیفیت در عـــرض مدت کــــوتاه و فرآیندی پیچیده و منظم داریم.

بزرگترین چاخانه چاپ افست

دقت و سرعت و کیفیت از ویژگیهای بارز مجموعه ماست.

در شرایط فعلی راه بقا و حضور در بازار نوسازی تجهیزات و به روز رسانی خدمات قابل ارائه بوده و به طور مداوم از سرمایه گذاری در این ساختار به رضایتمندی مشتری می اندیشیم و از این رو به ایجاد همکاری با گروه های کسب وکار کوچک (دفاترتبلیغاتی،شرکتهای واسطه و ویزتورهای چاپ) پس زمینه مطمئنی برای مجموعه ایجاد نموده و آنها را شریک تجاری خود نموده ایم.

دستگاه های چاپ افست موجود در چاپخانه:

ایکس ال پنج رنگ هایدلبرگ (های برید) با لاک مدل 2012 چهارونیم ورقی 100*70

سی دی پنج رنگ هایدلبرگ با لاک مدل 2004 چهارونیم ورقی 100*70

سی دی چهار رنگ هایدلبرگ مدل 2007 دو ورقی 50*70

سی دی چهار رنگ هایدلبرگ با لاک مدل 2006 دو ورقی 50*70

سه دستگاه دو رنگ هایدلبرگ ZP دو ورقی

لترپرس دو ورقی 50*70

خدمات چاپ

خدمات چاپ شامل ارائه انواع چاپ ، روش ها و مراحل چاپ است. مجتمع چاپ و بسته بندی اندیشه برتر انواع خدمات چاپ را با کیفیت زیاد و قیمت چاپ مناسب ارائه می دهد.

چاپ و انواع آن

عملیات چاپ به معنای انتقال هرگونه تصویر، نقش و متن که به واسطه یک ماده خاص بر روی یک سطح صورت می گیرد.با این توصیف روزانه می توان هزاران اشیا و کالا را که عمل چاپ بر روی آنها انجام شده را مشاهده نمود. شاید بتوان از خودکار و مداد به عنوان ماده چاپ و کاغذها به عنوان سطوح چاپ به عنوان ابتدایی ترین و ساده ترین نوع چاپ یاد نمود. اما از رایج‌ترین و پرکاربردترین انواع چاپ امروزی می‌توان به چاپ افست ، چاپ دیجیتال، چاپ فلکسو، چاپ هیلوگراور، چاپ سیلک اسکرین، چاپ تامپو یا بالشتکی، چاپ ایچینگ و چاپ لترپرس نام برد.

روش های اصلی چاپ

روش های اصلی چاپ در سه شکل انجام می شود:

  1. تهیه گراوورهای دستی
  2. تبدیل گراوو به چاپ
  3. استفاده از تکنیک ها ی جدید از جمله فتومکانیک برای چاپ

انواع چاپ

  1. چاپ برجسته:در این روش قسمت های برجسته در مقابل غلتک آغشته به مرکب چاپ، رنگ را به خود می گیرد و سپس آنها را به کاغذ منتقل می کند که سطح برجسته باید معکوس نقش مورد نظر باشد تا پس از چاپ شدن برروی کاغذ به صورت صحیح عمل چاپ را انجام دهد.
  2. چاپ گود:در این نوع چاپ، نقش ها و تصاویر در سیلندر استوانه ای که سطح چاپ شونده است، به صورت فرو رفته اند.با وجود هزینه ها ی بالای این چاپ به دلیل کیفیت بالا در چاپ اسکناس، تمبر و ... در تیراژهای بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. سطح صاف:در این شیوه سطح چاپ شونده نه برجسته و نه فرورفته است و خاصیت مواد، حروف و تصاویر مرکب را به خود جذب نمی کند. این شیوه شکل تکامل یافته لیتوگرافی یا چاپ سنگی است. در این شیوه ابتدا نقشی از لوح فلزی به استوانه لاستیکی و سپس به کاغذ منتقل می شود.

مراحل چاپ

  1. ابتدا طرح های مورد نظر انتخاب می شوند.این طرح ها ممکن است بصورت تک رنگ، سیاه و یا چهار رنگ باشند. که باید در انتخاب رنگ دقت زیادی کرد زیرا رنگ ها ی کدر برای طرح های ظریف همچون متون مناسب نیستند.استفاده از فونت ها ی خوانا در طرح ها ی متنی و همچنین استفاده از کادر در اطراف متن اهمیت ویژه ای دارد.کادر متن را در مقابل زدگی در هنگام برش محافظت می کند.
  2. طرح در فایل ها یی با فرمت JPG یا TIF ذخیره می شود.
  3. فرم های چاپی باید ایجاد شود به این معنا که یک طرح باید همراه با طرح ها ی دیگر در یک فرم چیده شوند و سپس برای چاپ آماده گردند. برای مثال برای چاپ سربرگ، فاکتور، کاغذ یادداشت، پاکت نامه و....باید در یک فرم چیدمانمی شوند. این در حالی است که کارت ویزیت، بروشور و ... بر روی کاغذ مقوا گلاسه چاپ می شوند، بنابراین چینش خاص خود را دارند. گاهی نیز یک کار چاپی، خود به عنوان یک فرم محسوب می شود مثلاً پوستر، جلد کتاب و یا جلد مجله.
  4. باید با توجه به تعداد و ابعاد کارهای طراحی، ابعاد فرم های چاپی را نیز مشخص نمود.برای نمونه 35*50، 25*35، 44*60، 50*70 ابعادهای متداول فرم ها ی چاپی به شمار می روند.
  5. پس از مرتب سازی و ذخیره فایل ها ، باید به بررسی وضعیت چاپ پرداخت. برای این کار باید برای خط برش،فضای اضافی در نظر گرفت.به منظور استفاده بهینه از مواد چاپی و صرفه جویی در هزینه های چاپ، باید جاهای خالی در فرم پر شود.برای این کار می توان از نرم افزار Freehand استفاده نمود.
  6. فرم چاپی را با فرمت TIF ذخیره و سپس این فایل بر روی CD کپی می شود.امروزه با پیشرفت صنعت چاپ دستگاه های به بازار آمده که مرحله تهیه فیلم به صورت مستقیم از رویCDرا انجام میدهند، فرم چاپی زینک را تهیه می نمایند که چاپ از کیفیت بیشتری برخوردار می شود.این دستگاه، Plate setter نام دارد.
  7. نوبت به تهیه زینک می رسد، که شامل ورقه ها ی نازکی از آلیاژهای ساخته شده با آلومینیوم و روی می باشدو فیلم بر روی آنها معکوس می شود.فیلم ها در دستگاه قرار داده شده و به وسیله یک دستگاه به آن نور تابیده، سپس محتویات فیلم بر روی ورقه ها ی زینک کپی می شود. تعداد زینک ها مطابق با تعداد رنگهایی است که در متن استفاده می گردد.
  8. در این مرحله، کار چاپ به قسمت چاپخانه منتقل و زینک به ماشین چاپ بسته می شود. در دستگاه ها ی دارای چهار زینک، چهار بار رنگ روی زینک منتقل می گردد تا کار چاپ چهار رنگ صورت پذیرد.
  9. در صورتی که فرم چاپ شده کاغذی باشد، برش داده می شود و اگر کار مقوای گلاسه باشد یک تا دومرحله دیگر را باید طی نماید. چنانچه فرم چاپی طرحی مانند پاکت نامه یا جعبه باشد، برای چسباندن آن به مرحله پاکت چسبانی برده می شود.
  10. در پایان این کارها تفکیک، بسته بندی و آماده سازی چاپ صورت می گیرد.





نام
ایمیل
نظر